דילוג לתוכן

חדרים נקיים בתעשיית המזון

חדרים נקיים בתעשיית המזון

תעשיית המזון היא אחת מהתעשיות העסוקות בארץ. המתח בין הצורך להתאים את תהליכי הייצור למשתני הסביבה לבין הרצון לחדש, לדייק ולמטב את המוצרים לצרכן, מעמיד בפני שרשרת הייצור אתגרים רבים. אחד מהאתגרים האלו הוא נשיאת האחריות על בריאות הציבור שצורך באופן קבוע את תוצרי התעשייה. מכאן שהיגיינה, סטריליות ובטיחות, הם אלמנטים מחייבים לאורך כל הדרך – מהשדה ועד לצלחת.

החדרים הנקיים שאנו ב-FiveQ's מקימים ומתחזקים, הם הפתרון המקיף והיעיל לטיפול תקני וראוי בחומרי הגלם, בין אם בעיבוד מזון או בייצור אריזות, תוך עמידה בתקני הבטיחות הנוקשים לרבות HACCP.

מהו חדר נקי בתעשיית המזון?

כדי למלא את תפקידו, חדר נקי בתעשיית המזון, החקלאות והאריזות, נדרש לעמוד במספר קריטריונים קפדניים. את הקריטריונים האלו, אנו ב-FiveQ's מכירים לעומק ומספקים ללקוחותינו למעלה משלושה עשורים:

  • ניטור קבוע של איכות האוויר בחדר כפי שתובעת מחלקת הניקיון.
  • שמירה על נתוני טמפרטורה, לחץ ולחות קבועים ומותאמים לייצור על מנת למנוע התפשטות של נגיפים שונים בקרב המוצרים.
  • הגבלת השימוש בחומרים משמרים להבטחת עיבוד וייצור איכותיים יותר.

היתרונות של חדר נקי לתעשיית המזון מבית FiveQ's

  • אנו מומחים הן בתכנון ובהקמה של חדרים נקיים עבור תעשיית המזון, והן בבדיקות תקינות ותחזוקה מונעת לחדרים קיימים שלא נבנו על ידי הצוות שלנו, וזאת כחלק מהחזון שלנו להבטיח שכל חדר נקי בישראל יעמוד בתקנים ובסטנדרטים המחמירים ביותר, יעניק סביבה בטוחה לעובדים, ויבטיח איכות ובטיחות לצרכנים.
  • כדי לייצר מוצרי מזון להמונים, יש נתונים רבים שמוכרחים להישאר קבועים ומבוקרים, ולכן התחזוקה המונעת היא קריטית והכרחית. היא כוללת בתוכה בדיקות הסמכה שנתיות, החלפת מסננים, חיטוי מתקדם, בדיקות של מערכות האוויר והגזים לפי התקן הרלוונטי, ועוד. כך, השותפים שלנו בתעשיית המזון נמנעים מפגמי ייצור, קלקול רכיבים ופגיעה בלתי מכוונת בציבור הצרכנים.
  • כדי להבטיח לשותפים שלנו מקצועיות ואמינות לכל אורך הדרך, אנו פועלים אך ורק עפ"י התקנים המחמירים הנדרשים בתעשיית המזון לרבות תקן 14644 ISO הבינלאומי. כמו כן, אנו ב-FiveQ's מתאימים את השירותים שלנו להחמרת התקנים שהגיעה לאחר כניסת ה-HACCP לזירה.
  • אצלנו ב-FiveQ's, הסטנדרט נקי לא רק עבור המזון, אלא גם עבור האנשים. אנו עובדים עם מערכת שנקראת Comfort Rate שמטרתה לוודא כי שיעור הנוחות של העובדים בחדר הנקי נשמר ברמה הגבוהה ביותר.
  • בנוסף לכל אלו, אנו מעניקים שירותי בנייה ותחזוקה של מערכות איכות בהתאם לתקן האירופאי, כולל מבדקים פנימיים וחיצוניים ותמיכה שוטפת במחלקת האיכות.

איפה מתחילים?

בתהליך הקמה מאפס תהליך העבודה שלנו מתחיל בתחקיר אודות צרכי החברה, על בסיסו מתוכנן ומעוצב החדר הנקי. בהמשך אנו בונים את החדר, מטמיעים בו את המערכות הנדרשות ומתקינים את הציוד והמכשור המתאים. לבסוף, אנו מפעילים את שלב האימות הסופי ונשארים לצידכם עם שירות תחזוקה מונעת. כך, אנו מספקים ללקוחותינו מעטפת שלמה ושותף אחד ומקצועי לדרך.

במידה וכבר יש ברשותכם חדר נקי קיים, תוכלו ליהנות מהשירותים המשלימים שלנו הכוללים בדיקות שוטפות של החדר, תחזוקה מונעת, בנייה ותחזוקה של מערכות איכות.

לתיאום פגישת ייעוץ לצורך בנייה או תחזוקה של חדרים נקיים לתעשיית המזון, שיאפשרו לכם לתפעל את החברה שלכם ללא חשש וביעילות שטרם הכרתם, צרו קשר עם צוות המומחים של FiveQ's, או השאירו כאן פרטים לשיחה חוזרת.

זקוקים לשירותי הקמה, בדיקה או תחזוקה של חדרים נקיים?
הצטרפו למאות לקוחות שכבר בחרו ב- FiveQ's.

לתיאום פגישת ייעוץ עם צוות המומחים שלנו, ומציאת פתרון מדויק ומותאם אישית בסטנדרטים ובתנאי הייצור הגבוהים ביותר בשוק, צרו איתנו קשר בטלפון או השאירו פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם.

רוצים לשאול אותנה שאלה?

ספרו לנו איזה פתרון אתם מחפשים?

לאיזו תעשייה אתם מחפשים פתרון?

כיצד תרצו שנצור עמך קשר?

ספרו לנו איזה פתרון אתם מחפשים?

לאיזו תעשייה אתם מחפשים פתרון?

כיצד תרצו שנצור עמך קשר?